Brigitte Verkuyten

Na de kunstacademie werkte Brigitte Verkuyten enige jaren als kunstenares. Maar gezondheid bleef trekken. Dus schoolde ze zich als acupuncturist: Academie Fysiotherapie (1992), International Diploma (1992), NAAS (1994) en Jing Ming (1997). In 1996 studeerde ze tevens af als fysiotherapeut. Zeven jaar later was ze bovendien manueel therapeut volgens de methode Maitland (zie acupunctuur, fysiotherapie en manuele therapie).
In 2006 behaalde Brigitte het diploma 'Tuina- Chinese therapeutische Massage', in 2009 het diploma 'Osteopathy- manipulaties en weke delen technieken' en in 2013 het diploma 'Mulligan Concept'.

Na elf jaar als acupuncturist en zeven jaar als fysiotherapeut elders gewerkt te hebben, startte Brigitte Verkuyten in 2003 haar eigen praktijk in Tilburg. Een ruime, lichte en rustige benedenverdieping van een gerenoveerd herenhuis dat - ondanks de binnenstad - goed bereikbaar is.

Brigitte Verkuyten zet zich in voor samenwerking met huisartsen en andere behandelaars. Ze staat geregistreerd: voor acupunctuur NVA en voor manuele en fysiotherapie KNGF plus kwaliteitsregister. Deze inschrijvingen zijn tevens voorwaarden voor u om voor vergoeding in aanmerking te komen. Verder spelen polisvoorwaarden mee (zie ook tarieven).

Cursussen
Op de pagina opleidingen en cursussen is een kleine selectie gemaakt uit de gevolgde opleidingen, cursussen, trainingen en seminars.